Roberto Baggio

Roberto Baggio var en av sin generations mest tekniskt begåvade fotbollsspelare. Under sin karriär fick han det fina smeknamnet Il divino codino som fritt översatt betyder ”den gudomliga hästsvansen”. Delvis berodde det på hans fantastiska förmågor på fotbollsplanen, delvis för att han var buddhist i det annars så katolskt präglade Italien.

Om Baggio någon gång varit tvungen att ta ett företagslån är möjligen tveksamt, men det är inte alls omöjligt att du någon gång behöver göra det. För det syftet finns det ett svenskt företag som har gjort det till sin grej att erbjuda de bästa företagslånen och det är Qred. De är enkla att ansöka om och om du får din ansökan godkänd kan du få lånet utbetalt till företagskontot redan på ansökningsdagen. Du kan besöka dem på qred.com/se/ och där kan du se vad de kan hjälpa ditt företag med.

Baggio tillbringade sina mest framgångsrika år under början av 1990-talet i det italienska topplaget Juventus. Det var också under den perioden som han 1993 utnämndes till världens bästa fotbollsspelare. I huvudsak spelade Baggio på en position strax bakom lagens huvudsaklige forward, alternativt offensivt på mittfältet. Till spelstilen var han alltså en klassisk nummer 10, i samma anda som Maradona. Efter att den aktiva karriären tog slut har Baggio arbetat som tränare, samtidigt som han också äger en sportbutik. Han har emellanåt förekommit i diskussioner om att träna det italienska fotbollslandslaget för herrar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *