Att bo på resande fot är en ny livsstil

Jag måste säga att jag är så imponerad på alla influenser som lever på resande fot och tjänar pengar på resandet eller på ett sätt så att dom slipper vara på plats på ett fast jobbställe och kan åka vart dom vill, när dom vill. Det är så inspirerande att se hur dom lyckas och jag skulle gärna vilja veta hur man går till väga med att få en sådan livsstil. Det är ju rena drömmen att kunna resa vart man vill, när man vill och hur länge man vill, att inte behöva vara beroende av en riktig arbetsgivare på det sättet. Min dröm har alltid varit att flytta härifrån och kunna ha ett liv där jag kan resa så mycket jag vill, att resa är verkligen bland det bästa jag vet. Jag tycker det är så fantastiskt hur världen har utvecklats till att man kan ha ett sådant liv idag och att man kan så enkelt bygga upp det. Jag ska utforska mer i detta ämne och se om jag också kan lyckas att komma iväg och inte behöva ha ett fast jobb eller boende på det sättet, det skulle verkligen att vara rena drömmen. Vem skulle inte vilja åka runt och se alla fantastiska delar av världen? Det finns så mycket magiskt att se i den här världen. Mina dröm destinationer att se är Jamaica, Bahamas, Hawaii, Singapore, Tokyo och många många fler. Jag vill se så mycket som det bara går att se av alla dessa paradis destinationer. Jag förstår inte varför jag aldrig tänkt på den här livsstilen innan men bättre sent än aldrig och så sent är det ju inte än, jag måste bara hitta ett sätt att försörja mig tillräckligt mycket för att kunna leva så. Det finns en del som dömmer och tycker att det är fel att man kan leva så och att det inte finns någon säkerhet med att leva så men jag håller verkligen inte med om det. Dom människorna som tycker så är nog bara avundsjuka på att dom själva inte har kunnat göra det. Jag tycker att det här är något som ska uppmuntras och läras vidare för att alla ska få välja själva hur dom vill leva och jobba.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *