Manchester United

Manchester United är ett av världens största fotbollslag. Det är en av Storbritanniens mest framgångsrika klubbar med sina totalt 20 ligasegrar, 3 vinster av Champions League och diverse andra europeiska cupvinster. Det är också den klubb som anses ha flest fans över hela världen. Ekonomiskt sett rankar Forbes klubben som världens tredje rikaste.

Lika rik som Manchester United behöver du inte vara för att göra personliga inbjudningskort till barnkalas, fester och andra tillställningar. Du surfar bara in på Invajt och laddar ned deras app som finns för både iOS och Android. I appen kan du sedan göra personliga inbjudningskort utifrån foton du tagit med mobilen. Med appen kan du sedan skicka ut din inbjudan till utvalda personer i din kontaktlista. Det blir inte enklare än så att ställa till med kalas.

Klubbens senaste storhetsperiod var under 00-talet. De hade då ett starkt mittfält med bland andra Ryan Giggs, Paul Scholes och David Beckham. I anfallet spelade bland andra Wayne Rooney. United var också den klubb som lyckades fiska upp en ung Christiano Ronaldo och klubben får anses vara den där den framtida superstjärnan mognade.

Idag väntar Manchester United på nästa storhetsperiod. Säsongen 2016-2017 blev den då laget vann minst antal matcher i Premier League någonsin. Men med tanke på klubbens ekonomiska resurser är det bara en tidsfråga innan de är uppe i toppen igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *