Inredning till lägenheten

Jag ska inreda om hela min lägenhet för att jag har tröttnat på hur tråkigt det ser ut hemma hos mig nu. Jag har velat göra det här länge så att jag har sparat pengar så att jag verkligen kan göra om allt precis så som jag har föreställt mig. Det ska göras om i vardagsrum, sovrum och hallen så att jag kommer behöva en ny säng och soffa också. Jag ska också passa på att måla om väggarna, det kommer bli ett ganska stort projekt men lägenheten behöver piffas upp lite. Målningen kommer jag att göra själv med min vän, hon hjälper alltid till med allt. Dom gamla möblerna ska ja passa på att sälja så att jag har plats för det nya som kommer och dessutom får jag ju in lite extra pengar att lägga på dom nya sakerna som ska köpas. Min vän tyckte att det är en bra idé att åka till Ullared någon dag för alla mindre saker och inredningsdetaljer så vi kom fram till att vi ska göra det en dag nästa månad. Vi ska hyra en stor skåpbil och åka ner och fylla den med allt vi vill ha och komma hem, vi får nog övernatta en kväll så att vi har ork och energi. Min säng tänkte jag byta till en Hästens säng, har velat ha en sån så länge nu så att nu ska jag unna mig det. Min soffa kommer jag nog att beställa från FurnitureBox eller Folkhemmet, dom har så fina soffor. Jag vill ha en sammetsoffa i en fin smaragdgrön färg och ett nytt fint soffbord som ska passa ihop. Däremot vet jag inte vart jag ska köpa min matta ifrån eller vart dom har fina mattor, det kanske finns på Ullared. Jag kommer att behöva nytt överkast till sängen och nya gardiner till rummen också, jag hoppas verkligen att jag hittar allt jag behöver på Ullared men jag vet att det kan vara svårt med överkast och ofta kan man behöva beställa det man letar efter från nätet. Om pengarna räcker till ska jag kanske köpa en större TV också men det är bara om det blir pengar över annars väntar jag med det, min TV idag fungerar bra ändå. Det är mycket att tänka på när man ska göra om en hel lägenhet men det är kul och kommer vara så fint när allting är färdigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *