Thaimat varje dag

Nu har jag ätit thai mat hela den här veckan. Jag älskar thai mat så jag har egentligen inget emot det och trodde aldrig att jag skulle kunna tröttna men jag har tröttnat nu. Jag tror jag behöver lite variation nu efter den här veckan. Veckan började med att jag lagade thai mat hemma och jag gjorde lite mer än vanligt för att kunna ha matlåda till jobbet om jag inte skulle orka lagat något under veckan. Det råkade bli tre såna matlådor till jobbet och när jag väl bestämde mig för att äta ute med kollegorna så ville kollegorna självklart gå till en thai restaurang och äta . Dagen efter det skulle jag ut och äta middag med en vän och vi hamnade också på en thai restaurang. Det har varit något konstigt den här veckan med all thai mat runt om kring mig. Men nu ska jag ta och laga lite husmanskost, det kommer att bli hemma gjorda köttbullar med kokad potatis, gräddsås och rårörda lingon. Det ska bli så himla gott och jag bara längtar till lunchen imorgon så jag kan njuta av den här goda maten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *