Beauty Tools

Det har kommit en rad med nya skönhetsverktyg på marknaden och så klart med tanke på hur galen jag är i skönhet och skönhetsprodukter så har jag testat några av dom.

I år har face-rollern, body-rollern och jadestone-rollern varit väldigt stora och man har sett till dom lite överallt. Jag har testat alla tre och jag tycker verkligen om dom. Face-rollern är jätte bra för att få en naturlig kontur, mer spänts och öka blodcirkulationen i ansiktet. Med face-rollern kommer man åt alla områden ordentligt så att man kan tajta till huden överallt i ansiktet. Det som också är jätte bra med den här produkten är att den också hjälper till med att rensa slaggämnen i ansiktet så är man svullen i ansiktet så försvinner det med den här.

Body-rollern som är en större variant av face-rollern hjälper till att massera kroppen, lår, rumpa, armar och mage. Den sätter igång blodcirkulationen och masserar upp vävnaden så att alla slaggprodukter kommer ut ur kroppen snabbare, vilket medför mindre celluliter och tightare hud på områdena man jobbar på. Jag rekommenderar den starkt för någon som vill få bort sina celluliter och den går även att använda på ansiktets större partier för att tighta till huden och ger mer kontur.

Sist men inte minst har vi våran jadestone-roller, det speciella med jadetones är att dom alltid är kalla och har en kylande effekt. Den här produkten är jätte bra att rolla ansiktet med när man har en ansiktsmask på för att få in produkten djupare ner i huden. Sen älskar jag hur man kan behandla svullet ansikte och påsar under ögonen med den här. Med tanke på att den är kall så är den perfekt för påsarna under ögonen. Massera under ögonen med den i några minuter efter att du lagt på din ögonkräm så kommer du att se en stor skillnad. Ett bra tips som jag har lärt mig är att alltid ha sin ögonkräm i kylen så att den är kall eftersom kyla hjälper mot svullnad. Ett annat bra tips för den som inte har en jadestone-roller hemma är att använda sig av vanliga teskedar, lägg dom i kylen och när dom är kalla nog kan du använda dom till att massera ögonområdet med eller till och med hela ansiktet, perfekt när man är bakis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *