Lyxliv i Qatar

Igår kom jag hem från Qatar, jag va där i cirka två veckor och hälsade på min vän som bor där. Det är galet hur stor skillnad det är på standarden och livsstilen där än här hemma i Sverige. Allt är så annorlunda där, allt från byggnader till service är helt annorlunda än här hemma. Allting är så lyxigt där borta och har du pengar blir du behandlad som en superstjärna där. Marmor golv är standard i hemmen där, till och med sjukhusen har marmor golv och väggar. Det går riktigt inte att förklara lyxen där borta, allting ät stort, stilrent, väl dekorerat och fräscht. Bemötandet i restauranger och butiker är helt fantastiskt, har aldrig varit med om bättre service i mitt liv. Dom gör allt i sin makt och lite till för att man ska bli nöjd. Deras 3 stjärniga hotell och restauranger är som våra 5 stjärniga här hemma, söker man lyx då är verkligen Qatar platsen att befinna sig på. Det är så magiskt där, jag ville inte komma tillbaka och lämna de livet jag fick smaka på under tiden jag var där. Nu förstår jag lite mer varför min vän valt att bo där och inte vill komma hem. Jag hade mer än gärna kunnat flytta dit och inte komma hem igen, jag blev verkligen så imponerad och jag menar vem vill inte bo i ett land där till och med byggnaderna glittrar?!? Jag har verkligen förälskat mig i Doha och Qatar och jag kommer definitivt att åka tillbaka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *