Makeup är livet

Jag är totalt smink beroende, jag kan inte sluta köpa smink och jag känner att det kanske inte är så bra för min ekonomi men jag kan verkligen inte sluta. Jag lovar alltid mig själv att jag inte ska köpa mer men jag misslyckas med att hålla det löftet till mig själv varje gång.

Det är någonting speciellt med alla färger, glitter och förpackningar som gör att jag inte kan hålla mig och kärleken jag har till sminket så klart. Det är så kul att testa nya sminkningar med massa färger och nya produkter så man blir väldigt lätt beroende. Varje gång jag köper något nytt så ser jag verkligen fram emot en ny look, jag är så glad att det blivit trendigt med massa starka färger och glitter för det gör skapandet så mycket roligare. Mina absoluta favoritmärken är bland annat:

-Huda Beauty, de lyckas alltid med så fina färger och fantastiska pigment, toppklass produkter.

-Fenty, dom har mängder med roliga färger på sina läppstift och har fantastiska highliters.

-Mac, det klassiska märket som alla makeup artister och makeup fantaster älskar.

-Anastasia Beverly Hills, dom har så mycket starka färger i sina Norvina paletter och pigmenten är helt underbara.

– Urban Decay, dom har annorlunda och väldigt vågat smink med väldigt bra pigment.

Alla mina favorit märken är ganska dyra, beroende på hur mycket man tycker är för mycket att spendera på smink. Men jag tycker verkligen att dom är värda varje krona. Det är däremot inte bara dom här märkena som gör mig svag för smink, utan jag blir svag för all sorts smink som ser roligt ut att använda. Det svåraste som existerar för mig är att gå in i en smink butik och försöka att inte köpa något, det går oftast inte så bra speciellt inte när det är Sephora jag är inne i. Sephora är verkligen ett paradis för oss smink fantaster, dom har allt och lite till och det är inte bara smink utan dom har också bra hudvård och parfymer så i stort sätt hittar man allt där.

Sen har vi också Instagram som gör det ännu svårare för oss makeup fantaster att hålla oss från att handla och beställa hem saker. Jag blir helt knäpp av att se alla makeup influenser använda nytt smink på marknaden och testa nya looker och alla nya releaser alla sminkmärken gör med sina nya produkter, det gör så att jag bara måste måste måste köpa allt dom använder. Jag kanske borde sluta kolla men det är så roligt och man blir så glad av att göra det men då blir plånboken ledsen. Men pengar kommer och går och man tjänar ju pengar för att spendera dom så varför inte spendera på något man älskar och bli glad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *