Köpa ny bil

Nu är det dags att köpa ny bil, min bil jag har idag har gjort sitt för mig och behöver att bytas ut. Jag älskar min nuvarande bil och den är både bekväm och bra men den börjar bli lite gammal och har börjat att kosta lite mer. Nu har jag en liten grå Polo och den har fungerat så bra för mig speciellt med tanke på hur liten och smidig vilket gör att man kan parkera den enkelt för att den får plats nästan överallt. Jag funderar nu på att skaffa mig en större bil även om det blir jobbigare med parkeringsplats så kan det vara skönt med en större. När man har en liten bil kan det vara jobbigt när man ska storhandla eller köpa möbler och inredning, det får inte plats så mycket eller så många i en sån liten bil, tyvärr. Jag är jätte sugen på en stor Range Rover och dom är ju ganska dyra men det kan det vara värt, dom är så stora, lyxiga och stilrena och det älskar jag verkligen. Jag måste ta tag i ekonomin och planera lite så att jag kan ha råd med den. Men jag ska börja med att kolla vad min bil är värd idag så jag vet hur mycket jag kan få för den. Planen är att jag ska sälja den på blocket själv så att jag kan tjäna så mycket som möjligt på den så att jag kan lägga dom pengarna på den nya bilen. Det känns däremot som att det kan bli lite jobbigt så jag kanske byter in den på en bilfirma istället om bilfirman har det jag söker. Sen känns det också mer logiskt och bättre för plånboken så klart att köpa en begagnad och inte en helt ny bil och man förlorar ju ganska mycket på att köpa en helt ny när man ska sälja den, bilar sjunker ju så mycket i värdet så fort man hämtar ut en spillrans ny har jag fått lära mig. Jag kan inte mycket om bilar och så men min bror är duktig på det och han har ändå lärt mig en del. Han kommer definitivt få hjälpa mig att hitta en ny bil och att sälja den jag har nu. Ska bara leta runt lite efter andra alternativ än bara Range Rover så att jag har lite fler val möjligheter än att bara vara fast i en modell. Det jag vet är iallafall att jag vill ha en vit eller silver bil utan skinnklädsel. Jag hatar verkligen när det är skinn, när det är varmt blir det så varmt att det bränns när man sätter sig ner och när det är kallt fryser man när man sätter sig. Det ska bli så kul med att leta efter en ny bil, jag ser verkligen fram emot det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *