Hur man stylar håret utan att slita på det

Många av er skriver och frågar hur jag stylar mitt hår och vad jag använder för att inte slita på håret så jag tänkte passa på att berätta vilka produkter jag använder och hur jag brukar styla det i detta inlägg. Vad det gäller schampo och balsam så brukar jag köra med Loreal då det är märket som passar mitt hår bäst. Jag brukar använda dom vanliga schampona som finns överallt att köpa och inte dom som är lite mer exklusiva som frisörer säljer. Sen brukar jag alltid ha ett skyddande serum som både ger fukt till håret och som skyddar håret, jag brukar använda ett serum från Lanza som jag tycker är helt fantastiskt och som får mitt hår att se så friskt och glansigt ut. Det är verkligen bland dom bästa serumen jag har använt måste jag säga. Förutom dessa produkter så brukar jag också köra med en hårinpackning två gånger i veckan ungefär för att hålla mitt hår så starkt och friskt som möjligt. Jag gillar att använda keratin inpackningar och tycker att dom ger mycket fukt till håret så att det känns väldigt levande och lent.

Verktygen jag använder för att styla mitt hår med är hårfön och plattång, jag använder hårfön när jag torkar håret för att ge håret mer volym och plattången är det jag använder för att göra stora fina lockar i håret. Det händer sällan att jag använder mig av locktång för att styla håret, jag tycker inte lockarna blir lika fina och att man kan styra stylingen mycket bättre med en plattång. Efter att jag lockat håret brukar jag låta håret svalna lite och sedan borstar jag ut lockarna till det resultat jag vill ha och sprayar det för att håret ska hålla under dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *